Bağlanılan Hatırlatmalar

• nursencehersey10kişi battaniye: 10 Mayıs 2011 - 12 Mayıs 2011

Gönderen Konu: nursence hersey|doğrucanmobilya ile10 kişiye battaniye hediye(22 Nisan-12Mayıs)  (Okunma sayısı 5600 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bu battaniyeden kazanmıştım kompozisyon yarışmasında. morumsu gibi peluşla polar arası  battaniye . çok şık hafif . yurt içi kargoyla yolluyorlar kesin 7 tl tutar . bilgi mahiyetinde yazmak istedim karaRSIZ KALANLARA.. isterseniz yarın resim çekip ekleyebilirim  ;)

nursen ayrıca seni kutluyorum maşallah ne güzel kampanyaların var bol bol kazanırsın ve kazanırız inşallah..
teşekkürler canım saol inşallah kaznırsın battanıyenın resmını ekleyebılırsen sevınırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
son 2 gün  ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
yarın son gün

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
ben katılmadım buna sadece katılmak isteyenlere fikir açısından önceden kazandığım battaniyenin resmini paylaşıyorum . iyi çekemedim yaramazlarım müsade etmedi.
[a href=http://goo.gl/mc9cY][img src=http://i1105.hizliresim.com/2011/5/11/2052.jpg][/a]
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
saol cnım teşekkürler  :)

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı
pamukşekerinin yorumundan sonra bende dün katıldım. hadi hayırlısı.
Özlem'in Güncesi

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
bol şanslar bende bır arkadas yazmıstı kotu falaan dıye cok uzulmustum acıkcası teşekkürler pamuksekerı valla sımdı sevındım saol ;)

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
bu kampanyadan umutluyum ;D

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
bu kampanyadan umutluyum ;D
hadi bakalım inşallah  ;)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
bugun son gun