Biten Kampanyalar > Kazananlar

kardelen2220 | Kazandıklarım

<< < (7/9) > >>

lerzankara:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne guzel canim senin listen de uzuyor umarim en kisa zamanda ipad'ler iphone'lar kazanirsin  :-*

--- Alıntı sonu ---
ınsallah Esracım...vallahı yukseklerde cok gozum yok...I pod shuffle a bıle fitim ben...hıc elektronık bısey kazanamadım :)

--- Alıntı sonu ---
cep telefonunu unuttun sanırım:))tebrikler şekeer

balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne guzel canim senin listen de uzuyor umarim en kisa zamanda ipad'ler iphone'lar kazanirsin  :-*

--- Alıntı sonu ---
ınsallah Esracım...vallahı yukseklerde cok gozum yok...I pod shuffle a bıle fitim ben...hıc elektronık bısey kazanamadım :)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
aaaa doogruuu ablammm...Nokia 2120 kazandım...cok basıt bır telefon ama :D ablam en ıyısı senın olsun...

calculus07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne guzel canim senin listen de uzuyor umarim en kisa zamanda ipad'ler iphone'lar kazanirsin  :-*

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
aaaa doogruuu ablammm...Nokia 2120 kazandım...cok basıt bır telefon ama :D ablam en ıyısı senın olsun...

--- Alıntı sonu ---

birde ben büyük bişey kazanamadım diyon al işte telefon ;D :P

lerzankara:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne guzel canim senin listen de uzuyor umarim en kisa zamanda ipad'ler iphone'lar kazanirsin  :-*

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
hepimizin olsun inş. sanırım bana gene Eylüle kadar bişey yok
geçen sene doğumgünümde üstüste birsürü hediye kazanmıştım ama tabi hemen hepsi ufak şeylerdi
oğlum bile annee dğumgünün gelsede gene bişeyler kazansan diyor:))kısmetim kapandı sanırım ;D

balca:
Ablam o hic belli olmaz dur bakalim

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git