resımlerden sadece bir tanesine 50 arkadaşınızı etiketleyin etıketleme bıttıgınde resmın altına ben etıketledım yazın
çekilişe katılın beğendiğiniz ayakkabıyı kazanın:) hadi bakalım Yarışma başlasın.. (yarışmamız 10 gün sürücektir) yarışma sonunda hediye albümünden istediğiniz ayakkabı bizden size hediye.Aynı resime 1den fazla kişi eti......ketleeme yapmasın lütfen herkes 1 resim seçsin lütfen
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Yandık gene etiketliycekler
bu etiketleme olayında pardon kampanyalarında kazanan oldumu hiç ya anca etiket yaptırıyorlar sanırım
ben hiç rahatsız olmuorm zaten kampanyacı facesi gerçek resm mesm yok etiketleyn serbest
sonuçta çoğumuzun kampanya hesabı ayrı oradada gerçek resimlerimiz yok
bana 1-2 kişi mesaj yazmış etiketleme rahatsız oluyoruz diye ama bana günde 50 kez oy isteme mesajı yolluyorlar onu hiç saymıyorlar o daha kötü hem sayfadan sil hem gelen mesajları sil temzileyemiyorum hali hazırda okunmamışdünya mail birikti:((toptan silemiyorum arada gerçekten yarayan şeylerde oluyor
bende kampanyacı isek bunlara karşı olmamamız lazım
etiketlenmekten nefret ediyorum ve etiketleride hemen kaldırıyorum.beni etiketlettin die sayfanı begenecegimimi sanıyorsun be ey sayfa.aksine nefret ediyorum senden.hıhhhh