Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Topitop'dan Hediye Yağmuru

<< < (12/13) > >>

asi demir:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Kesek hiç almıyaymışım hergun bu kadar gelio :D

--- Alıntı sonu ---
diazem ne bunlar ???

diazem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindün ilk denememde top kazandım.Tamamen şans oldu galiba.Daha sonra 2 adet daha yolladım oyun geldi...herkese bol şans...

--- Alıntı sonu ---

Valla ben cevapları okumdan sildim o kadar yolladım heralde cıkmıştır o zaman bişiler :S

Valla kendime kızdım su anda.. Bende 60 akdar bjk yolladım su ana kadar.. Bi suru fb li ve gs lide doldu onlarıda kardeşimin telden yollucam sanırsam bir telden 2 ayrı takım olmuomuşş.. Omeremre dostum sen hangisinden aldın hangi takımdan ?

alara04:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindün ilk denememde top kazandım.Tamamen şans oldu galiba.Daha sonra 2 adet daha yolladım oyun geldi...herkese bol şans...

--- Alıntı sonu ---

kazandıgında anında  kazandınız mı diyor :S ?

--- Alıntı sonu ---

Evet Hemen cevap geliyor.Kazanamadığımda da oyun geldi...

omeremre87:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindün ilk denememde top kazandım.Tamamen şans oldu galiba.Daha sonra 2 adet daha yolladım oyun geldi...herkese bol şans...

--- Alıntı sonu ---

Valla ben cevapları okumdan sildim o kadar yolladım heralde cıkmıştır o zaman bişiler :S

Valla kendime kızdım su anda.. Bende 60 akdar bjk yolladım su ana kadar.. Bi suru fb li ve gs lide doldu onlarıda kardeşimin telden yollucam sanırsam bir telden 2 ayrı takım olmuomuşş.. Omeremre dostum sen hangisinden aldın hangi takımdan ?

--- Alıntı sonu ---

ben  fenerbahce aldim 60 adet  10 şifre yolladım 2 top kazandımm :)

diazem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindün ilk denememde top kazandım.Tamamen şans oldu galiba.Daha sonra 2 adet daha yolladım oyun geldi...herkese bol şans...

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

ben  fenerbahce aldim 60 adet  10 şifre yolladım 2 top kazandımm :)

--- Alıntı sonu ---

Ben kazanmadıysam heralde benimki az arıza olucak :S  Yahu 40 tan fazla su anda yolladım en az bi o kadar daha var ancak tel numarası aynı olunca takımlar farklı olur die ellemedim :S  gideyim en iis ben babamınkinden atayım mesajları :S

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git