Gönderen Konu: İstanbul Shopping Fest Vitrin Yarışmasında‏ Lacoste oy ver,ev kazan  (Okunma sayısı 14185 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
hala karar verilememişmi kime yollayacağız
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Kığılı , lagoste, one love öne çıkanlardan.. Ama koşullar allak bullak bende kararsızım bekliyorum..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
oy rakamları gözükse güncel güzel olurdu.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı thiismylife

• Deneyimli Kampanyacı
 biz anket yapalım ozaman :D 
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ayar85

• Usta Kampanyacı
ben lacosteye verdim çünki en azında mail göndererek haber etmiş oldu :)

Çevrimdışı iber

• Deneyimli Kampanyacı
Yarışma İstanbul temalı.Teknosanın ve stefanelin  vitrinleri güzel.
Lacoste sadece kendi ismini yazmış.Bir de teknosada kendi facebook sayfasında  duyuru yapmış bence teknosayı destekleyelim.

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
kiğılı da gayet iyi hanginde kaar verdniz ona göre destek verelim..

Çevrimdışı iber

• Deneyimli Kampanyacı
Ben teknosa diyorum. siz de onaylarsanız işyerindeki arkadaşlara falan da söyleyeceğim destek için .Oylar boşa gitmesin karar verelim ona göre göndeririz.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK

SF3 İstinye park önü Boyner vitrini. Bence tasarım olarak çok güzel.

KANALD - SF16 - Bağdat Caddesi Zara Mağaza Yan duvarı - Kadıköy

Arkadaşlar şimdi forumlardan İstanbul dışı ne kadar katılım olur bilmiyorum. Az önce de Adidas bana mail attı. Bizim vitrine sms atın gibi. Kanal D nin vitrinini Cengiz Abazoğlu yapmış.

Vitrinlerden biri Bağdat Caddesi'nde diğeri İstinye Park'ta. Ticaretin, alışverişin en çok olduğu yerler İstanbul'da bunlar. Şunu söyleyeyim havalar şu an sıcak değil, tanıtım standları da yok. Esasında Sinpaş GYO bu vitrinlerin yanına stand kuracak. Gayrimenkul tanıtımı ve çekiliş için. Şu an sokaktaki insan bi haber, olaya fransız. Havalar böyle gitmez elbette ama bilinçli müşteriler de burada bence bunlara oy verilir.

Benim gözlemim bu, bende duymuştum. Birinci gelen vitrine oy verenler arasında çekiliş olacakmış. Düğer vitrinlere oy verenler elenecekmiş.  :-\
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
sms atınca daire çekilişine katıldınız diyor,olay bitmiştir bence hangi vitrin olduğunun pek önemi yok, firmalar kendilerine oy toplamak için en begenilen vitrin diye bir şey uydurmuş, yasal katılım koşullarında böyle bir ibare yok ama forumda dolaşan vitrinler daha avantajlı tabiki