ben şu an kullanıyorum bugün 8. gün henüz birşey farkettiğini sanmıyorum. bakalım 1 ay sonunda fark görebilecekmiyim.
Bizim ev bitkisel ot ve ilaçlar dolu oldugu için annemin merakıyla altın çileğe de baktık. Tadına baktım ekşimsi mayhoş bi tadı var yenilmicek birşey değil çerez niyetine yeyilcek cinsten

Ama aldırmadım biber hapı sayesinde annem zehirlendi yasak artık ne olursa olsun bazı ürünler bitkisel de olsalar dahi en ufagı troitleriniz bile rahatsızsa sizi tetikler.
tansıyon hastaları kullanamaz vs.
bitkisel otları bile bu doğrultuda kullanmak lazım.
Çevremde kullanıpde zayıflayan var ama. Bırakınca +3 kilo alanda var
ben kuru meyvesini yedim acayip lezzetli bişi ama çok pahalı kilosu 60 TL civarında kiloya bi faydası yok şekerli olduğu için tok tutuyo ama çok güzel tadı var hala canım sıkıldıkça alıp yiyorum
best fmde kampnyası vardı 3 paketi 69 tl ondan aldım 3 aylık kullanımlık bır haftadır kullanıyorum henüz bir şey farketmedim iştahım aynı gibi lw 60 90 da iştahım kesilmişti bunda şimdilik bir şey göremiyorum ama bakalım 1 ay sonunda belli olur
3 paket 69 mu canım bunun tek paketi o kadar satılıyor internette..iyi almışsın bir dene bakalım memnun kalırsan bizede söyle..
3 paket 69 mu canım bunun tek paketi o kadar satılıyor internette..iyi almışsın bir dene bakalım memnun kalırsan bizede söyle..
evet 3 paketiydi reklamını yaptılar fusunun programında 10 dk ıcınde arayanlara bu sekıldeydı bende oyle aldım bakalım denıyorum haber verırım sıze