Kampanyalar > Biten Kampanyalar

200 kişiye çanta hediye tshirt bileklik

<< < (2/31) > >>

diazem:
200 kişi yok sten ortada.. Katıldıktan sonra cevaplarda solenio..Sonucta ilk 200 cevaplamk içn zorlanmyada gerek yok.İlk katılanlar ve cevaplayanlar şanslı..

Beyondparadise:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinjitsuri operasyonunu tamamla.Perseus eylem seti kazanacak 200 ajandan biri ol diyor..Yani sprey boya tişort bileklik ve çantadan oluşan bir set sanırım..Sprey boya var eylem için

--- Alıntı sonu ---

katılan demeyelimde soruyu doğru yanıtlayan.

--- Alıntı sonu ---

Hemen ekledim konuya ama siz katılın görevi tamamlamak kolay  ;) dh deki dortok senmisin

dilemma21:
birinci sayfayı şekilleri senin dediğin gibi yaptım şimdi napıcam bişey çıkmıyor

dortok:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinjitsuri operasyonunu tamamla.Perseus eylem seti kazanacak 200 ajandan biri ol diyor..Yani sprey boya tişort bileklik ve çantadan oluşan bir set sanırım..Sprey boya var eylem için

--- Alıntı sonu ---

katılan demeyelimde soruyu doğru yanıtlayan.

--- Alıntı sonu ---

Hemen ekledim konuya ama siz katılın görevi tamamlamak kolay  ;) dh deki dortok senmisin

--- Alıntı sonu ---

DH de ki Furkan benim :)

Siz ?

Buyrun bu da paket içeriği :

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

diazem:
Fdh tamisiniz..Bende atakninja:D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git