Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Heryerdekavar - KA'ları Bul Apple Macbook'u götür

<< < (15/24) > >>

Mko:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin44 saniyelere inenleri tebrik etmek istiyorum yahu bu ne azim :)

--- Alıntı sonu ---
teşekkür ederim ama sadece ilk gün 5 10 defa oynadım başka oynamadım
 44 den daha az sürede yapılabilinir ama 30 lara inen pek sanmam olsa bile cok zordur cünkü ben gayet hızlı basmıştım

--- Alıntı sonu ---

arkadaşım azminden dolayı seni kutluyorum ayıp olmazsa bişi dicem senin 44 saniye derece olsada hava alırsın çünkü şartlarda ilk puan geçerli yazıyo. ;D :D ;D :D

--- Alıntı sonu ---

arkadaşım hiç düşünmedinmi bukadar hızlı yapabilen birisi bu durumu da farketmiştir :)
ben daha kendi adıma oynamadım
hedefim 44'ün altında kendimi iyice geliştirdikten sonra kendi adıma oynayacam

osmaniyemin:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin44 saniyelere inenleri tebrik etmek istiyorum yahu bu ne azim :)

--- Alıntı sonu ---
 44 den daha az sürede yapılabilinir ama 30 lara inen pek sanmam olsa bile cok zordur cünkü ben gayet hızlı basmıştım

--- Alıntı sonu ---

arkadaşım azminden dolayı seni kutluyorum ayıp olmazsa bişi dicem senin 44 saniye derece olsada hava alırsın çünkü şartlarda ilk puan geçerli yazıyo. ;D :D ;D :D

--- Alıntı sonu ---

arkadaşım hiç düşünmedinmi bukadar hızlı yapabilen birisi bu durumu da farketmiştir :)

--- Alıntı sonu ---
iyi bişe yaptığını sanıyosun değilmi hemde böyle bi kandil gününde işin içine haram karıştırmanın ne gereği var. hakkınsa zaten yaparsın. ne bu oyna oyna nereye kadar oynayacaksın.

Mko:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin44 saniyelere inenleri tebrik etmek istiyorum yahu bu ne azim :)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
iyi bişe yaptığını sanıyosun değilmi hemde böyle bi kandil gününde işin içine haram karıştırmanın ne gereği var. hakkınsa zaten yaparsın. ne bu oyna oyna nereye kadar oynayacaksın.

--- Alıntı sonu ---
haram kısmı gerçekten cok saçma oyunda hile yapmıyorum. üstelik başkalarının ismini yazmamda ne gibi bir sakınca olabilir ki onların yerine tanıdıklarımı da yazabilirim gerçek olamayan üyelikler nasılsa iptal ediliyor.
kandil gününde diyorsun :) ben oynayalı bir haftayı geçti belkide

bu arada yeni rekorum 42 saniye :)

burcu84:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin44 saniyelere inenleri tebrik etmek istiyorum yahu bu ne azim :)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

Ne alaka yaa kötü yada haram bişey yapmıyo kii herkes yapıyo aynı şeyi daha hızlı oynamak için böle şeyler deneyebilirsin.Sende yap oynaya oynaya hızlanırsın işte.

pan167:
ya ben  walla inanamıorum 44 saniyede bittiğine. ben de ezberledim arabaların yerini ama olmuo...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git