Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Heryerdekavar - KA'ları Bul Apple Macbook'u götür
lemonyak:
Benim 45 saniyem var saniyeleri yananlar düşünsün bizde enayi değiliz ezberledikten sonra aynı isimle oynamaya :)
spartan:
dostum isim degisirmen cok degistirmiyor olayı ce numarası giriyorsan eger ordan yine yakalarlar seni. çifte kayıt yapmıs olursun.
Ford'un bundan önceki oyunu da benzer tasarımlı çok hoş olmuş bence. fistazamani.com ile aynı kişi hazırlamış anlaşılan oyunu. Güzel ve eğlenceli Ford ile avergame algısı yanyana gelince zor gibi görünüyor ama gerçekten böyle giderlerse avrupa Ford'un yarattığı interaktif imajı verecekler orada ciddi bir internet yatırımı var.
başarılar.
Not: bir bana 4. ekrandaki son 3'ü söylesin ya bittim burda saatlerdir. : ???
lemonyak:
eğer cep telefonuna bakalarlarsa 49 saniyem var maile bakarlarsa 45 saniye
dortok:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapindostum isim degisirmen cok degistirmiyor olayı ce numarası giriyorsan eger ordan yine yakalarlar seni. çifte kayıt yapmıs olursun.
--- Alıntı sonu ---
illa yakalıcam derlersee ip adresinden de yakalar tabi her oyundan sonra ip değiştirmiyorsanız....
spartan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapindostum isim degisirmen cok degistirmiyor olayı ce numarası giriyorsan eger ordan yine yakalarlar seni. çifte kayıt yapmıs olursun.
--- Alıntı sonu ---
illa yakalıcam derlersee ip adresinden de yakalar tabi her oyundan sonra ip değiştirmiyorsanız....
--- Alıntı sonu ---
Doğru yakalamanın sonu yok. Ama geröekten bu kadarı ile ugrasacaklarını sanmıyorum sonucta eglenceli keyifli bi site yapmıslar zaten adamlar aldıkları hitten kazanmıyor parasını bu biraz güzel bir iş çıksın insanlar eğlensin bi de hediye verelim bayılsınlar gibi oluyor bence. :o
Daha ne isteyelim gerci ben oynadım adeta 15 dakkaların ustunde cıkıyor ama olsun. ;D
En azından keyifli bi video izledim bir oyun oynadım
eh artık bu kadar yağ bal çektikten sonra birazoun süreöi kısaltırlar dimi :) eyy Ford yetkilileri duyun sesimi yahu ne var sole bir 30 - 40 snaiye azaltsanız süremi:) ya da ugrasmayıp odulu direk evime gonderseniz heheh
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git