Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Sürprizlerle Dolu Bir Kampanya Başlatıyorum :)
seker_lady:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbence işe yarar. boş olsa bile arkadaşımıza yardım etmiş oluyoruz.
--- Alıntı sonu ---
teşekkür ederm yasir mailini aldım listeye ekledim yeniden yeniden yeniden :D
yassuri:
önemli değil.
seker_lady:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbence işe yarar. boş olsa bile arkadaşımıza yardım etmiş oluyoruz.
--- Alıntı sonu ---
evet çok haklısın kampanya destekten destek isteseydi belkide destek vermeyecekti bir çoğu bu sayede daha çok kişi destek verdi demekki işe yaradı ve dolayısıyla boş değil ;) ;D
--- Alıntı sonu ---
hiç olmassa her konuya atlayıp bana oy verin diye mesaj atmama yolunu tercih ettim. Bana destek olmuyorsun darılıyorum diye alakasız konulara yazmıyorum...
a1ONEboy:
--- Alıntı sonu ---
evet çok haklısın kampanya destekten destek isteseydi belkide destek vermeyecekti bir çoğu bu sayede daha çok kişi destek verdi demekki işe yaradı ve dolayısıyla boş değil ;) ;D
--- Alıntı sonu ---
hiç olmassa her konuya atlayıp bana oy verin diye mesaj atmama yolunu tercih ettim. Bana destek olmuyorsun darılıyorum diye alakasız konulara yazmıyorum...
--- Alıntı sonu ---
evet son derece haklısın ;) sana katılıyorum
seker_lady:
lonelyboy isteği üzerine aloneboy34 olarak değiştirilmiştir. Yalnızlıktan kurtulamadı gitti :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git