Diğer > Görüş ve Öneriler
Destek için özel mesaj atanlar hakkında
madımak:
ms hakkım bittiği için tesekkur etmeye gerı donemıuyorum bende cdestek isterken bastan sağol diyorum.. ;)
ozlemce108:
mesaj hakkım açılınca mümkün olduğunca dönüs yapıp tesekkür ediyorum. buarada bir karar aldım,mesaj gönderdiğim herkesi not almıstım. yarısmam bitince listeyi yayınlamayı düsünüyorum(sadece oy verenleri) kazanamasamda benden onlara tesekkür olsun:)
eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinşimdiye kadar özelime kim geldiyse oy verdim 1 kişiyi bile geri çevirmedim.sınırı zorlayıp 5-10 kişilik liste yapıp akrabalarımada oy ver diyen 1-2 kişi hariç ;D perşembe günü gidiyorum tatile 40 gün yokum bayramdan sonra döneceğim bana özelden mesaj atanlar oy vermiyorum sanmasınlar tatile gidiyorum haberiniz olsun ;D
ben özelimi kapatmak istiyorum diyen kareem nikli arkadaşa saygı duyuyorum,lakin nikini yazdım deftere özelime gelirse oy moy yok ;D
--- Alıntı sonu ---
canın sağolsun. :) başlarda böyle düşünüyordum da şimdi gelenleri kabul ediyorum çoğu zaman.bir de şöyle bir durum var.bazen destek veriyorsunuz bir teşekkür etmeye bile tenezzül edilmiyor.
--- Alıntı sonu ---
özel mesaj hakkı dolmuş oluyor cevap veremeyebilir.sende birgün çok istediğin bir kampanyaya oy toplamak istersin bence iyi düşün özelini kapatma :D
kareem1987:
açık açık gelenleri geri çevirmiyorum zaten...ama ilk üye olduğumda öyle düşündüğüm için konuyu açmıştım. :)
chimici:
Ben de her türlü desteğe hazırım.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git