Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Barsev Tekstil Logo Tasarım Yarışması

<< < (2/24) > >>

peja:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlogodan önce bence güzel bir web tasarım gerekli :) Tasarım yarışmasıda varsa bende katılayım :)

--- Alıntı sonu ---

Web değilde, her türlü tsarım, logoi banner vs... gibi şeylerde varım. :)
İlerde kendimi biraz daha geliştirip belki bi gelir kaynapı olarakata kullanmayı düşünüyorum...

--- Alıntı sonu ---
Zorunu başarmışsınız web tasarımıylada boş kaldıkca uğraşını güzel şeyler çıkıyor loga banner tasarımları gibi :)Başarılar.

yesim016:
BENCE DEĞMEZ   :p  ELBİSEYMİŞ BEN BU TÜR YARIŞMALARA ÇOK KIZIYORUM İŞİ BEDAVA YA GETİRİYORLAR GRAFİKERLERİ BU KONUDA UYARIYORUM MESLEĞİNİZE SAYGI DUYUN

bariskaplan:
Aslında bence de elbise herkese hitap etmeyen bir hediye ama saygı duymak lazım.

ganigani:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAslında bence de elbise herkese hitap etmeyen bir hediye ama saygı duymak lazım.

--- Alıntı sonu ---

Evet ya hediye herkese hitap etmiyor bencede.Daha gaz verici bşeyler olsa daha iyi şeyler çıkar bence.

admin:
yakında hediye edilecek ürünlerin fotoğraflarını yayınlamayı düşünüyoruz. Umarım ozaman fikriniz değişir :)
Her yarışmanın sponsoru kendi ürünlerinden hediye ediyor (parfüm, elbise vs.)
Firma sahibi bir arkadaşım. Sitemizde reklamını yapmamızı isteyince hem reklamının yapılacağı hem de üyelerimizin hediye kazanmasına olanak sağlayabileceğim bir kampanya olsun istedim yarışmayı bu yüzden başlattık.
Ayrıca kazandığınız hediyeyi bir bayana hediye ettiğinizde onun mutlu olduğunu görecek olmak gaz verici birşey olabilir belki :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git