Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Barsev Tekstil Logo Tasarım Yarışması
ganigani:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinevet gerçkten çok güzel olmuş ama 1.si dha güzel bence :) gerçi ikiside güzel ya :D seçim yapmak zor valla :)
--- Alıntı sonu ---
Teşekkürler :-* :D
chemy:
ben de 1.yi çok beğendim, 2.side çok güzel ama 1 daha iyi :)
ganigani:
Kayit olun veya giris yapinben de 1.yi çok beğendim, 2.side çok güzel ama 1 daha iyi :)
--- Alıntı sonu ---
Daha iyilerini yapmaya çalışacağım :D
benan:
Amatör yapanlara deil ama grafiker arkadaşlara söylüyorum, böyle bir yarışmaya katılmayı lütfen reddedin çünkü yarışma adı altında emeğimizi bedavaya getirenlere tek bir layer bile açmamak lazım... Amatörce yapan arkadaşlara sözüm yok...
ganigani:
Kayit olun veya giris yapinAmatör yapanlara deil ama grafiker arkadaşlara söylüyorum, böyle bir yarışmaya katılmayı lütfen reddedin çünkü yarışma adı altında emeğimizi bedavaya getirenlere tek bir layer bile açmamak lazım... Amatörce yapan arkadaşlara sözüm yok...
--- Alıntı sonu ---
Doğru diyosun ama ben pek yarışma bulamıyorum zaten çok profesyonelde sayılmam ;D
Zevk veriyo bu işle uğraşmak bana :D
Bu arada 1 tane daha yaptım :)
Evet biraz daha işimize yarayabilecek şeylerle çıkılsa karşımıza daha iyi olucak.5.000-vs para vernler var.1 harici hdd olsun, 1 istenilen orjinal oyun olsun...Bu tarz şeyler olursa daha çekişmeli geçebilir ve işte o zaman seçmekte gerçekten zorlanırsınız ;)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git