Kampanyalar > Biten Kampanyalar
galatasaray bordeaux maçı bileti ödüllü yarışması
a1ONEboy:
hayır yha şuan bitmiş olması lazım 25i 17:00 da bitiyo diye biliyodum ben :S öyle zaten
ezel59:
24 Şubat Salı gününden itibaren, Galatasaray internet sitesi üyelerine özel yeni bir yarışma başlatıyoruz. Üç gün sürecek bu yarışmanın Büyük Ödülü, biletleri bugünden tükenen Bordeaux maçını, eşiniz ya da arkadaşınız ile birlikte, üstelik sporcu tribününden seyretmek olacak!
Kulübümüzün çıkardığı Galatasaray Tarihi kitabından seçtiğimiz 4 soruyu doğru cevaplayanlardan seçeceğimiz 2 çift ziyaretçimiz, 26 Şubat Perşembe akşamı Ali Sami Yen'de oynanacak olan Bordeaux karşılaşmasını kadroya giremeyen futbolcularımızın oturduğu tribünde seyretme ayrıcalığını kazanacak.
bk burda 3 gün diyo..
a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin bak burdada son katılım yazıyo ;) zaten maç yarn ;)
ezel59:
biliyorum o yüzden olmaz diyorum ya üstteki yazıda soruların sayfasında üstte yazıyo..
e kazananlar açıklanır o zaman bugün bak iştende çıkıcam şimdi neyse telefonum yazıyo ararlar artık.. ;D ;D
a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbiliyorum o yüzden olmaz diyorum ya üstteki yazıda soruların sayfasında üstte yazıyo..
e kazananlar açıklanır o zaman bugün bak iştende çıkıcam şimdi neyse telefonum yazıyo ararlar artık.. ;D ;D
--- Alıntı sonu ---
:D :D sen yeterki kazanda araması kalsın :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git