sadece pardesü değil.. her türlü manto kaban .. pardesü.. ürün seçeneği çok ama çok geniş
dün akşam katıldım herkese bol şans
yarışmaya katıldım ama bugün aklıma birşey takıldı, ,kazanıcak kişinin TC nosu istenicek
inşallah güvenilir bi yerdir ilk defa duydum bu ismi face sayfalarındada internet sitelerinin linkini vermişler ama hiç bişi çıkmıyo
yarışmaya katıldım ama bugün aklıma birşey takıldı, ,kazanıcak kişinin TC nosu istenicek
inşallah güvenilir bi yerdir ilk defa duydum bu ismi face sayfalarındada internet sitelerinin linkini vermişler ama hiç bişi çıkmıyo

evet site çıkmıyor.bende şüphelendim şimdi
arkadaşlar sayfanın admizi benim.. kampanyayı ben yürtüm.. çekilişide ben yaptım.. internet sitemizde bir sorun vardı.. onu düzelttik artık açılıyor.. son derece güvenli bir farma.. istanbul fatih imç çarşısında merkezleri.. ben kefilim.. kazanan kişiden tc numası ve kimlik bilgileri istedim çünkü bir kişinin 10 tane sahte profille katılmasını engelemek amacıyla.. sitemize bakabilirsiniz.. teknik sorun çözüldü
arkadaşlar ben biliyorum unkapanında mery life pardesü yü o yüzden güvenilirdir meraklanmayın sitede bozukluk olabılır bazen olmuyomu sankı ustelık yenı bır sıte o yuzden promlemler oluyor sanırım şüpheye düşmeyin
merry life adını ilk defa duyunca tabi nedir ne diyildir bi bakıym dedim,,,facedeki verdikleri linkden açılmıyo ama adres çubuguna yazıp buldum sitelerini nihayet