Biten Kampanyalar > Kazananlar

dunyaninnisi | Kazandıklarım

<< < (7/9) > >>

dunyaninnisi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKazandıkların yanında kazandırdıkların da olduğunu biliyorum.Tebrikler..

--- Alıntı sonu ---
bunu biliyorsan beni tanıyan birisin :) acaba kimsin ;D

Teşekkür ederim

simonbolivar:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler...
6 gece 7 gün prag budapeşte viyana tatili 2.lik 
4 gece 5 gün dubai tatili 2.lik   bunları nerden kazandın mümin? 

--- Alıntı sonu ---

wall street institutenin en çok arkadaşına davet gönderen kazanır yrışması 7gece 8gündü hatta süresi

4 gece 5 gün dubai tatili ise sosyal yarışma bilet noktası ile yaptığı yarışmada 2. olmuştum

yanlış anlaşılmasın onlar kaçırdıklarım 2. olarak, birinci olsaydım gidebilecektim  :-\

--- Alıntı sonu ---

yanında beni de götür diyecektim ;D

dunyaninnisi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler...
6 gece 7 gün prag budapeşte viyana tatili 2.lik 
4 gece 5 gün dubai tatili 2.lik   bunları nerden kazandın mümin? 

--- Alıntı sonu ---

wall street institutenin en çok arkadaşına davet gönderen kazanır yrışması 7gece 8gündü hatta süresi

4 gece 5 gün dubai tatili ise sosyal yarışma bilet noktası ile yaptığı yarışmada 2. olmuştum

yanlış anlaşılmasın onlar kaçırdıklarım 2. olarak, birinci olsaydım gidebilecektim  :-\

--- Alıntı sonu ---

yanında beni de götür diyecektim ;D

--- Alıntı sonu ---
2side çift kişilikti, dubai tatilini garanti kazanacaktım ama üniversitede vize haftama denk geldi gidiş zamanı, yaptıkları oyunun açığını biliyordum ;D

ama viyana tatili için çok uğraştım, kurban bayramı girince araya bulgaristana gitmem gerekti, o arada yeliz can geçti beni o kazandı ;D kısmet değilmiş

kazansam harika hediyeler olacaktı benim için  :-\

sibelert:
olanlar da çok güzel.boşver gidenlere  ;) devamı daha da bol olsun  ;)

catpat07:
mümin bu kazandıkların süper şeyler.seni herzaman takdir ederim.kazandıklarının hakkın olduğunu düşünüyorum.inşallah o kaçırdığın tatilleri aratmayacak bomba bir tur kazanırsın.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git