evet bekarlık sultanlık lafı boş değil buna inanın çok büyük sorumluluk
liptonun duvarına birsürü yorum yazılmış çaylailgili bir hanımda
her zamanki gibi sana güvenmiyrum lipton demiş
liptndadamı hakkıyla kazanılmıyor bunu anlıyamadım ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyine mi bir gün sonra açıklanacak acaba
sonuçları mı merak ediyosun hâlâ umudun mu var![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyine mi bir gün sonra açıklanacak acaba
![]()
senin katıldıklarında benim umudum yokta birinin taşını koparıp gönderirsin artık
napıyım çayı ben taş lazım![]()
yukarda yazdım ya kolye yaptırcam![]()
![]()
ayıpsın sende kızların taş merakı işte taş olsunda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyine mi bir gün sonra açıklanacak acaba
![]()
senin katıldıklarında benim umudum yokta birinin taşını koparıp gönderirsin artık
liptona yazacam şimdi kimse çayı istemiyo herkes taşında![]()
![]()
yazdın zaten gördüm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyine mi bir gün sonra açıklanacak acaba
![]()
![]()
yazdın zaten gördüm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyine mi bir gün sonra açıklanacak acaba
![]()
![]()
yazdın zaten gördüm
evet yazdım bi de beğeni aldım![]()