Kampanyalar > Biten Kampanyalar

% 50 İNDİRİMLİ GÜNLER BAŞLADI ÇOK KISA BİR ARA ONE MİNIUTE ! ONE MINIUTE

<< < (4/4)

ayse11:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu one minute de uzadı artık ya baydı :P :D

--- Alıntı sonu ---

bir vatandaş telif hakkını almak için başvurmuş..  ;D ;D ;D  yurdum insanı işte.. herkesin ağzına sakız oldu one minute. benim de midem bulandı artık valla.. biri de bir laf etmeyegörsün..  ??? ???

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu one minute de uzadı artık ya baydı :P :D

--- Alıntı sonu ---

bir vatandaş telif hakkını almak için başvurmuş..  ;D ;D ;D  yurdum insanı işte.. herkesin ağzına sakız oldu one minute. benim de midem bulandı artık valla.. biri de bir laf etmeyegörsün..  ??? ???

--- Alıntı sonu ---
bundan sonra bidahada bu konuya girmem :D :D

ayse11:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu one minute de uzadı artık ya baydı :P :D

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
bundan sonra bidahada bu konuya girmem :D :D

--- Alıntı sonu ---

:D :D

a1ONEboy:
sayın parfümde olay yetkilisi benden yaşlısın sesinin çok çıkmasıda suçluluk belirtiyooo :D :D ;D

parfumdeolay:
Biz Bu Milletin Hizmetkarıyız,

Durmak YOK,  YOLA  DEVAM...

İndirimli Kampanya + AYRICA WORD KARTINIZA 5 TAKSİT İMKANI

8,67 TL den başlayan taksitlerle. Taksit Seçenekleri İçin Tıklayınız

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git