Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu
Lost
diazem:
Son zamanlarda indirmez oldum 2 terabayt vardi en son 1 tane 500 lüğümü kardeşim laptopun şarz aletini takınca yaktı,, Diğerini ise ben donanım ekle kaldırdan kaldırmadığımdan bir sonraki açışımda diski biçimlendir dedi bilgileri kaybettim.. Artık sadece anime yada çok istediğim filimleri indiriyorum.. Eskiden ne olsa arşiv amaçlı indiridim...Bi görsen ne diziler vardı en eski dizilere kadar arşivimde saklardım..
nyks:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinSon zamanlarda indirmez oldum 2 terabayt vardi en son 1 tane 500 lüğümü kardeşim laptopun şarz aletini takınca yaktı,, Diğerini ise ben donanım ekle kaldırdan kaldırmadığımdan bir sonraki açışımda diski biçimlendir dedi bilgileri kaybettim.. Artık sadece anime yada çok istediğim filimleri indiriyorum.. Eskiden ne olsa arşiv amaçlı indiridim...Bi görsen ne diziler vardı en eski dizilere kadar arşivimde saklardım..
--- Alıntı sonu ---
Çok kötü olmuş,bende bir kaç kez verilerimi böyle kaybetmiştim,sinir bozucu bir durum.Ben sınırsıza bir geçiyim ne var ne yok indiricem ;D Dvd çektirmeye gittiğim dükkanlarda ''usb yi donanım kaldırdan kaldırın'' diyorum.Aldığım cevap ''o ne,niye öyle yapıcaz,bir şey olmaz'' laf yapana kadar iki tıkla kaldır işte.
diazem:
Malum o yüzden hard disklerimi ödünç verirken arkadaşlara 40 defa uyarıyorum...
chemy:
Kayit olun veya giris yapinLost izleyenler kaç kişi acaba.Şu an 5. sezonun 6.bölümü yayınlandı.Varmı benim gibi fanataği Lost'un
--- Alıntı sonu ---
bennnnnnn ;D ilk 3 sezonu bi hafta 10günde falan izledim sanırım. 4ten itibarende çıktıkça hemen indirip izliyorum. süper bir dizi gerçekten.
a1ONEboy:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLost izleyenler kaç kişi acaba.Şu an 5. sezonun 6.bölümü yayınlandı.Varmı benim gibi fanataği Lost'un
--- Alıntı sonu ---
bennnnnnn ;D ilk 3 sezonu bi hafta 10günde falan izledim sanırım. 4ten itibarende çıktıkça hemen indirip izliyorum. süper bir dizi gerçekten.
--- Alıntı sonu ---
şu bi hafta 10 hün hep saçma gelir bana newden 2 hafta 3 gün değilde 1 hafta 10 gün bence daha az mış gibi durduğundn ama ... :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git