Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Tüm Kampanyalar Hakkında Sormak İstedikleriniz

(1/2) > >>

adavapuru:
Arkadaşlar tüm kampanyalar ile ilgili sormak istedikleriniz düşünce ve paylaşım sayfamız burası olsun.Ayrı ayrı başlık açmayalım.

ikbalelif:
 >:( bu pentinin kampanyasından haberiniz var mı...hala benim hediyem gelmedi yavvv

etlisarma:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin >:( bu pentinin kampanyasından haberiniz var mı...hala benim hediyem gelmedi yavvv

--- Alıntı sonu ---

benimkide gelmedi,sma mama önlüğümde gelmedi,garantiden de kumbaramda gelmedi....bide kazandım diye sevinmiştim....

Hayalkuzum:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin >:( bu pentinin kampanyasından haberiniz var mı...hala benim hediyem gelmedi yavvv

--- Alıntı sonu ---

benimkide gelmedi,sma mama önlüğümde gelmedi,garantiden de kumbaramda gelmedi....bide kazandım diye sevinmiştim....

--- Alıntı sonu ---

Benim sadece sma mama önlüğüm gelmedi. Smaya sormaktan da yoruldum cevap vermiyorlar çünkü. Kumbaram geldi penti de geldi epey bir yazıştıktan sonra... Adını verdiğim çoğu arkadaşa da eşantiyon çorap bile gitti. Ama siz biraz şanssızsınız galiba.

etlisarma:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin >:( bu pentinin kampanyasından haberiniz var mı...hala benim hediyem gelmedi yavvv

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

Benim sadece sma mama önlüğüm gelmedi. Smaya sormaktan da yoruldum cevap vermiyorlar çünkü. Kumbaram geldi penti de geldi epey bir yazıştıktan sonra... Adını verdiğim çoğu arkadaşa da eşantiyon çorap bile gitti. Ama siz biraz şanssızsınız galiba.

--- Alıntı sonu ---
birazmı????
hahahah... napalım kısmet ,hazır aklıa geldi smz ve pentiye tekrar mail attım

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git