Biten Kampanyalar > Kazananlar

muku | Kazandıklarım

<< < (8/13) > >>

fusterous:
yaaa bugün yine aras kargo aradı adresi bulamamışlar , ve ben tatildeyim acaba banada mı geldi çünki başka bişi beklemiyorum hadi inşallah , annemler teslim alır :D :D :D

muku:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindanone hayat içecek den yani internetten araştırınca anladım ki hayat su dan narenciye kazanmışım eşim adına az önce geldi .. Hayat Magazin anketine katılan her 20.kişiden biri olmuşuz sanırım .inş forumdan başka kazananlar da vardır :)
almayı düşünüyordum çok sevindim :)

--- Alıntı sonu ---
bu ankete "hep destek tam destek team" olarak katılmıştık. demekki sana çıkmış :)

--- Alıntı sonu ---
öyleyse team e teşekkürlerimi sunarım tekrardan   :)

desstiny:
banada akşamüstü geldi çok şaşırdım hiç beklemiyodum mentos fln zannettim lacivert çok şirin bişeyy :D ;) :D

diazem:
Kazanmış olsamda aras kargo ise zaten bana ulaşmaz :)  Tebrikler arkadaşlar ne mutlu size... Bende teknosa ceklerimle alacamda molinex in büyük olan 189 lira küçüğüde alsammı almasammı arada kaldım...

desstiny:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKazanmış olsamda aras kargo ise zaten bana ulaşmaz :)  Tebrikler arkadaşlar ne mutlu size... Bende teknosa ceklerimle alacamda molinex in büyük olan 189 lira küçüğüde alsammı almasammı arada kaldım...

--- Alıntı sonu ---

niye aras kargo sana ulaşmaz diazemm ??? buarada al bence çok kullanışlı ;)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git