Kampanyalar > Biten Kampanyalar

biraz sınırları aşalım...ücretsiz t-shirt

(1/3) > >>

paype:
formu doldurana t-shirt gönderiyorlarmış.  biraz da yabancı sitelere el atıyım dedim. yavaş yavaş dökülmeye başladılar.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

dilemma21:
çok teşekkürler

glmcn:
kesinlikle ücretsiz mi kargo fln  ???

gcmn:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinformu doldurana t-shirt gönderiyorlarmış.  biraz da yabancı sitelere el atıyım dedim. yavaş yavaş dökülmeye başladılar.

--- Alıntı sonu ---

Açıklayamayı daha dikkatli okursak, hediyenin sadece ve sadece LogeMeIn uygulamısını satın alıp iPhone nuna indirmiş kayıtlı kullanıcılara gönderileceğini anlarız....

paype:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinformu doldurana t-shirt gönderiyorlarmış.  biraz da yabancı sitelere el atıyım dedim. yavaş yavaş dökülmeye başladılar.

--- Alıntı sonu ---

Açıklayamayı daha dikkatli okursak, hediyenin sadece ve sadece LogeMeIn uygulamısını satın alıp iPhone nuna indirmiş kayıtlı kullanıcılara gönderileceğini anlarız....

--- Alıntı sonu ---

evet o da doğru tabi söylemeyi unuttum. ben orada i phone uygulamasını indirmiştim. satın almak değil arkadaşım uygulamayı indirmen gerekiyor.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git