Diğer > Kampanya Şikayet

Nevresim Dünyası

(1/3) > >>

osecmu:
Facebook  yarışmasında 2. hafta kazananı oldum aradan çok uzun  zaman geçti maillerime ilgileniyoruz diye mesaj atmalarına rağmen hediyemi göndermediler. >:( >:( >:( >:(

balpötüşü:
ben hediye kazanmıştım hemen gönderim yapmışlardı en beğendiğim firmalardan biridir nevresim dünyası

firuzeyno10:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben hediye kazanmıştım hemen gönderim yapmışlardı en beğendiğim firmalardan biridir nevresim dünyası

--- Alıntı sonu ---
+1 bende  öyle hemen gönderiyorlar hatta çok şaşırmıstım ben.bence bi karışıklık olmustur sen irtibata geç bence..

osecmu:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben hediye kazanmıştım hemen gönderim yapmışlardı en beğendiğim firmalardan biridir nevresim dünyası

--- Alıntı sonu ---
+1 bende  öyle hemen gönderiyorlar hatta çok şaşırmıstım ben.bence bi karışıklık olmustur sen irtibata geç bence..

--- Alıntı sonu ---
Evet arkadaşlar hemen gönderdiklerini biliyorum aslında irtibat için defalarca yazdım ilgileniyoruz dediler ama gelen giden yok bende şaşaırdım :o :o :o

berat:
Merhaba, Nevresim Dünyası adminiym ben inanın diger üyelerimizinde dedigi gibi kargolarımız hep zamanında ulaşmıştır bugüne kadar kesinlikle bir karışıklık vardır kargoda.özelden bana msj atmanızı rica edecegim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git