Diğer > Kampanya Şikayet
Nevresim Dünyası
osecmu:
Facebook yarışmasında 2. hafta kazananı oldum aradan çok uzun zaman geçti maillerime ilgileniyoruz diye mesaj atmalarına rağmen hediyemi göndermediler. >:( >:( >:( >:(
balpötüşü:
ben hediye kazanmıştım hemen gönderim yapmışlardı en beğendiğim firmalardan biridir nevresim dünyası
firuzeyno10:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinben hediye kazanmıştım hemen gönderim yapmışlardı en beğendiğim firmalardan biridir nevresim dünyası
--- Alıntı sonu ---
+1 bende öyle hemen gönderiyorlar hatta çok şaşırmıstım ben.bence bi karışıklık olmustur sen irtibata geç bence..
osecmu:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinben hediye kazanmıştım hemen gönderim yapmışlardı en beğendiğim firmalardan biridir nevresim dünyası
--- Alıntı sonu ---
+1 bende öyle hemen gönderiyorlar hatta çok şaşırmıstım ben.bence bi karışıklık olmustur sen irtibata geç bence..
--- Alıntı sonu ---
Evet arkadaşlar hemen gönderdiklerini biliyorum aslında irtibat için defalarca yazdım ilgileniyoruz dediler ama gelen giden yok bende şaşaırdım :o :o :o
berat:
Merhaba, Nevresim Dünyası adminiym ben inanın diger üyelerimizinde dedigi gibi kargolarımız hep zamanında ulaşmıştır bugüne kadar kesinlikle bir karışıklık vardır kargoda.özelden bana msj atmanızı rica edecegim.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git