Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinUmarım hediye teslim edilirken fiş sorarlar. Ben fişleri saklıyorum ne olur ne olmaz diyeSaklamakla iyi etmişsin şifre ibrazı yapılacak.
Bu durumlardan sonrada fiş ibrazı koşulunuda getirirler diye düşünüyorum..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinUmarım hediye teslim edilirken fiş sorarlar. Ben fişleri saklıyorum ne olur ne olmaz diyeSaklamakla iyi etmişsin şifre ibrazı yapılacak.
Şifreli kart ibrazı zaten yapılacaktı, önemli olan fiş ibrazıBu durumlardan sonrada fiş ibrazı koşulunuda getirirler diye düşünüyorum..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinUmarım hediye teslim edilirken fiş sorarlar. Ben fişleri saklıyorum ne olur ne olmaz diyeSaklamakla iyi etmişsin şifre ibrazı yapılacak.
Şifreli kart ibrazı zaten yapılacaktı, önemli olan fiş ibrazıBu durumlardan sonrada fiş ibrazı koşulunuda getirirler diye düşünüyorum..
1 tane fiş karşılığı 100 tane el altı kartla katılım yapılsa nasıl bulacaklarki, sonuçta kazanma durumunda elinde fişi olacak kişinin..
Neyse yapacak bişey yok o zaman, kampanyayıda iptal etmeyeceklerine göre, kazananlara şimdiden tebrikler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinUmarım hediye teslim edilirken fiş sorarlar. Ben fişleri saklıyorum ne olur ne olmaz diyeSaklamakla iyi etmişsin şifre ibrazı yapılacak.
1 tane fiş karşılığı 100 tane el altı kartla katılım yapılsa nasıl bulacaklarki, sonuçta kazanma durumunda elinde fişi olacak kişinin..
Üstteki mesajı yazdıktan sonra benimde aklıma geldi buNeyse yapacak bişey yok o zaman, kampanyayıda iptal etmeyeceklerine göre, kazananlara şimdiden tebrikler
şaka şaka kısmet işi hayırlısı ne diyelim..