Diğer > Kampanya Şikayet
BinboaVodka'dan Gelmeyen Hediyeler
sibelert:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbende iki votka sipariş ettim o bile gelmedi :D :D :D
--- Alıntı sonu ---
tekel bayisidiydi zaten orası :D
sibelert:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinsen bilgilerini ulaştırmış mıydın?
--- Alıntı sonu ---
evet ulaştırdım. üstelik bize yarışma haftasını takip eden haftasonunda sizinle iletişime geçeceğiz dediler ama 12 gün sonra iletişime geçtiler. yani bi iletişimsizlik var arada yada kazananlar önemsenmiyor mu bilmiyorum. ayrıca kazandığım athena konseri zaten çoktan geçti. eğer günü geçmiş hediyeyi yollarsalar bizzat şikayet edeceğim.
--- Alıntı sonu ---
bende bekliyorum konser bileti için.ama zamanım var.bence şikayet edip hakkınızı aramanız lazım .
ultraerdem:
Kayit olun veya giris yapinbende iki votka sipariş ettim o bile gelmedi :D :D :D
--- Alıntı sonu ---
tekel bayisidiydi zaten orası :D
--- Alıntı sonu ---
bana göre öyle :D :D
ozgunatalay:
Kayit olun veya giris yapinsen bilgilerini ulaştırmış mıydın?
--- Alıntı sonu ---
evet ulaştırdım. üstelik bize yarışma haftasını takip eden haftasonunda sizinle iletişime geçeceğiz dediler ama 12 gün sonra iletişime geçtiler. yani bi iletişimsizlik var arada yada kazananlar önemsenmiyor mu bilmiyorum. ayrıca kazandığım athena konseri zaten çoktan geçti. eğer günü geçmiş hediyeyi yollarsalar bizzat şikayet edeceğim.
--- Alıntı sonu ---
bende bekliyorum konser bileti için.ama zamanım var.bence şikayet edip hakkınızı aramanız lazım .
--- Alıntı sonu ---
haftasonuna kadar süre veriyorum zaten. sonra yasal olan hakkımı kullanacağım.
cicikan:
aynen bugün beni aradılar o kadar mail atmamdan ve facede yazmamdan sonra sponsor firmalarla sorun yaşamışlar en kısa sürede hediye çekiniz tarafınıza ulaştırılacaktır demişler... umarım bu kısa süre hemen olur ???
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git