Biten Kampanyalar > Kazananlar
ozgunatalay | Kazandıklarım
devrim1986:
üyelik tarihin çok yeni gibi de olsa sanki hep buralardaymışsın gibi Özgün..Foruma renk kattın ve bu kadar kısa sürede kendini geliştirdin..İleri ki aylar hasat zamanı ; müjdemi isterim.. :D :D :D :D
ozgunatalay:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinüyelik tarihin çok yeni gibi de olsa sanki hep buralardaymışsın gibi Özgün..Foruma renk kattın ve bu kadar kısa sürede kendini geliştirdin..İleri ki aylar hasat zamanı ; müjdemi isterim.. :D :D :D :D
--- Alıntı sonu ---
öncelikle teşekkür ederim devrim.evet, üyelik tarihim yeni. bu işe yılbaşında başladım nazmi arkadaşımın sayesinde. okul da tatile girince ve yapılacak şeylerden vakit kalınca kampanyalarla uğraşıyorum. ee herkes o kadar kazanmış ki insanın siteden çıkası gelmiyor; kampanyalar, yarışmalar ve çekilişler insanı kendine çekiyor :) umarım forumdaki geleneği bozmam, ben de hasat zamanı geldiğinde ürünümü veririm, dileğim budur :)
ozgunatalay:
Kazandığım Yeşil Yaban Arısı Özel Gösterimine çift kişilik davetiye hediyesini ekliyorum.
cilekrecelii:
listen dahada uzar inşallah tebrikler :)
ozgunatalay:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinlisten dahada uzar inşallah tebrikler :)
--- Alıntı sonu ---
teşekkür ederim :) pek katılamıyorum kampanyalara ben aktif olamıyorum yada geç kalıyorum ondan biraz az şuanlık :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git