Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Lazadoor

<< < (29/49) > >>

adavapuru:
arkadaşlar site henüz tam kurulmadı ve test aşamasında ve  bunu fırsat bilen herkes puan yükseltme çabasında ben hediye kazanırken haksızlık yapmadım herkes gibi çekilişe katıldım hatta samsundan kazanan fatma dogan ın hediyeleri de bana gelmiş mail attım bilgi verdim.

Beyondparadise:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar site henüz tam kurulmadı ve test aşamasında ve  bunu fırsat bilen herkes puan yükseltme çabasında ben hediye kazanırken haksızlık yapmadım herkes gibi çekilişe katıldım hatta samsundan kazanan fatma dogan ın hediyeleri de bana gelmiş mail attım bilgi verdim.

--- Alıntı sonu ---

Çok şık davranış canım tebrikler .

desstiny:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar site henüz tam kurulmadı ve test aşamasında ve  bunu fırsat bilen herkes puan yükseltme çabasında ben hediye kazanırken haksızlık yapmadım herkes gibi çekilişe katıldım hatta samsundan kazanan fatma dogan ın hediyeleri de bana gelmiş mail attım bilgi verdim.

--- Alıntı sonu ---
herkes senin yaptığını yapmaz helal olsun adavapuru :)

omeremre87:
helal   olsunn sana   :)

adavapuru:
 :-[  Gönderdigim maili paylaşıyorum sizlerle

Merhabalar öncelikle sitenizin sıkı takipçisi oldum ve eşim kendim adına 3 hediye kazandım bugün hepsi elime ulaştı,fakat samsundan üye olan bir arkadaş daha var FATMA DOGAN diye onun kazandıgı hediyelerde sanırım yanlışlıkla bana gelmiş şaşırdım bunu paylaşmak istedim isterseniz sizlere geri alıcı ödemeli gönderebilirim yada o kişiye adres bilgilerini verirseniz haksızlık yapmış olmak istemem.En yakın zamanda cevabınızı bekliyorum.Teşekkürler.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git