Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Lazadoor

<< < (27/49) > >>

capsgirl:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin burda arkadaşım  puanı dahada artmış

--- Alıntı sonu ---

evet şimdi tekrar baktım , ama 1 hediye kazandıgı yazıyor , oda adidas ayakkabı 3 hediyesi yokmuydu bu kişinin ??

capsgirl:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkötü düşünmek istemiyodum fakat gamze özarslanın sayfasını her yenilediğimde en az 1000 puan artması üzerine bende mail attım.eğer böyle birşey varsa bu çok büyük bi haksızlık. bence hakkına tecavüz edildiğini düşünen herkes mail atsın.

--- Alıntı sonu ---

bende az önce  sitedeki iletişim bölümünden mesaj attım.

ysr86:
Ben kaç hediyesi olduğunu bilmiyorum ama şimdi burda yazılanı okuyunca baktım puanı 30 ve 60 olarak artıyor ve 25-30 saniyede bir artıyor 1000 e rastlamadım ??? neyse bakalım hayırlısı

ZaGoR:
ben bilgisayar programcılığı 3. sınıfta okuyorum vallaha bende gözümü kararttım artık bende hileyle artıracam puanlarımı hile yapan yapana  bukadarda olmazki kardeşim biz enayimiyiz >:(

ysr86:
o halde hiç katılmayayım. bugün sadce o yeşil çanta için katılmıştım ama ilk zamanlarda kazananlar kazandı artık bize bişey düşmez galiba..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git