Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Joy Dergisi/Gelinlerin Savaşı sinema bileti
mucizem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinAşağıdaki listede adınız geçiyorsa belirtilen sinema ve tarihlerde "Gelinlerin Savaşı" filminin tadını çıkarabilirsiniz. Tek yapmanız gereken adı geçen sinemayı aramak ve hangi seansta gideceğinizi belirlemek. Derginizi yanınıza almayı unutmayın
ESRA ÜSTÜN İst. Şişli Cevahir Megaplex 14 Şubat 2009
SEVGİ BAYINDIR İst. Bakırköy C.Bonus Capacity 14 Şubat 2009
EMİR ALP SEMİS Eskişehir C.Bonus Neo 16 Şubat 2009
DEMET TAŞYÜREK İzmir Mavişehir AFM EGS 15 Şubat 2009
HASAN KUZUCUK İst. Şişli Cevahir Megaplex 13 Şubat 2009
FAZİLET SEMİS Eskişehir C.Bonus Neo 15 Şubat 2009
HAMZA SEMİS Eskişehir C.Bonus Neo 14 Şubat 2009
ECE ERDİN İst. Bakırköy C.Bonus Capacity 15 Şubat 2009
FAZİLET KURTULUŞ Eskişehir C.Bonus Neo 13 Şubat 2009
--- Alıntı sonu ---
ilk 50 kişi için ne kadar da düşüncelisiniz fazilet hanım
kendinize eşinize yaptınız anladım. kızlık soyadınıza bile yapıyorsunuz yetmedi bide oğlunuza ..
kızınızı unutmuşsunuz ama.
ilk 50 kişi için bu kadar düşünceli oldugunuz için tesekkürler en azından kızınıza yapmamışsınız onun yerine 1 arkadasımıza yer açmışsınız tesekkürler
mina:
nedir bu yaaa... yuh yaniiii >:(
müsade etseydiniz de fazilet hanım, bizim de biraz sansımız olsaydı dimi... ailece sinemayı doldurmaya ne gerek var....
chemy:
valla bu ne bencilik gerçekten de yaa, zaten ilk 50 kişi, bari sülalenizi yazsaydınız. ama ben bunda bu kişileri değil de bunu düzenleyenleri de kınıyorum, sonuçta ip den anlaşılır, aynı ip den bir kere kabul etseler bu tarz şeyler olmazdı.
mina:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinvalla bu ne bencilik gerçekten de yaa, zaten ilk 50 kişi, bari sülalenizi yazsaydınız. ama ben bunda bu kişileri değil de bunu düzenleyenleri de kınıyorum, sonuçta ip den anlaşılır, aynı ip den bir kere kabul etseler bu tarz şeyler olmazdı.
--- Alıntı sonu ---
suçlamaya gerek yok ki sansperisi, onlar da bir insanın bu kadar bencil olabileceğini düsünememislerdir heralde....
nerden bilsinler çoluk çocuk sinemaya dolacaklarını :))
chemy:
:)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git