Biten Kampanyalar > Kazananlar

denedimbiliyorum.com

<< < (16/27) > >>

a1ONEboy:
göndermicekler boşverin :D ben yen üye oldum keşke bana gönderseler :D sayın denedim biliyorum yetkilileri bırkın eski üyeleri yenilere bakın dinamik yeniler bütün iş bunlarda eskileri atın gitsin :P :P :D :D

melis.se:
isteriz isteriz söke söke alırız kacısı yok arkadaslar pesını bırakmayalım bıze neden gelmedı yaw....

conglomera:
Bir şey soracağım. Bu site üye olanlara çekilişlemi ürün gönderiyor yoksa anket, yarışma, ...vs gibi şeylermi düzenliyor. Yani her üyeye bir şeyler yolluyormu? Ne yapmak gerekiyor? Bir de bayan üyelikler dahamı şanslı? Üye ol yerine tıklayınca çok enteresan sorular geliyor  :)

ezel59:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingöndermicekler boşverin :D ben yen üye oldum keşke bana gönderseler :D sayın denedim biliyorum yetkilileri bırkın eski üyeleri yenilere bakın dinamik yeniler bütün iş bunlarda eskileri atın gitsin :P :P :D :D

--- Alıntı sonu ---

evet bana göndersinler acayip reklam yaparım, "yahu gene int.'ten kazandım" diye kasılır dururum, ayrıca çevrem genişte dedim ama kıpırtı yok henüz keşfedilmeyi bekliyorum..:))

erteb:
Benim paketim de az önce geldi ;D 6 adet diş macunu ve oral b, ve bir sürü broşür. Teşekkürler denedim biliyorum :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git