Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Nestle Sevgi Mesajı'ma Destek

<< < (4/5) > >>

ysr86:
ben bu siteye üye olabildim uzun bir uğraş sonucu ama giriş yapamıyorum yoksa oy vermek zor değil elimemi yapışacak. mozillada maniler bile gözükmüyor sanırım bende problem var. Üzgünüm

Beyondparadise:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bu siteye üye olabildim uzun bir uğraş sonucu ama giriş yapamıyorum yoksa oy vermek zor değil elimemi yapışacak. mozillada maniler bile gözükmüyor sanırım bende problem var. Üzgünüm

--- Alıntı sonu ---

ypl problem genel ben giriş yapıyorum ama oy veremiyorum.

muku:
üye girişi yapamıyorum..ayrıca oy isteyen arkadaşlar kacıncı sayfada olsuklarını söylerselerdi oy vermek kolaylaşırdı

oy verdim biraz önce.birkaç defa giriş yapmayı denedm siteye..hulayda  manin 12. sayfadaymış allahtan da bulmak kolay oldu..300 sayfaya bakmak zor olurdu  :D

ezel59:
normalde 4. sayfadayım ama sürekli değişiyo o yüzden belirtemiyoruz sayfaları, zati bi allah'ın kuluda oy vermemiş..

muku:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnormalde 4. sayfadayım ama sürekli değişiyo o yüzden belirtemiyoruz sayfaları, zati bi allah'ın kuluda oy vermemiş..

--- Alıntı sonu ---

valla 15. sayfada buldum iki tane seliha doğan işaretledim ama anlamıyorum oy verildi yazıyor değerler değişmiyor ..site sinir bozucu

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git