Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Binboa Maniaclar

<< < (5/5)

desstiny:
konser bileti kazandım ama elime ulaşmadı.. konser yarın akşam taximde ve bnm biletim yoookkk :(

gcmn:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkonser bileti kazandım ama elime ulaşmadı.. konser yarın akşam taximde ve bnm biletim yoookkk :(

--- Alıntı sonu ---

büyük bi ihtimalle girişteki gişeye ismini bildiriyorlardır. genelde bu tip kampanyalarda böyle oluyor. ama yinede gitmeden önce müşteri hizmetleri ile telefonla görüş bence. maile cevap bekleyecek zamanında  yok...

desstiny:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkonser bileti kazandım ama elime ulaşmadı.. konser yarın akşam taximde ve bnm biletim yoookkk :(

--- Alıntı sonu ---

büyük bi ihtimalle girişteki gişeye ismini bildiriyorlardır. genelde bu tip kampanyalarda böyle oluyor. ama yinede gitmeden önce müşteri hizmetleri ile telefonla görüş bence. maile cevap bekleyecek zamanında  yok...

--- Alıntı sonu ---

Kargoyla gelicek diye mail atmışlar 2kişilik davetiye..
yrn gidermişim almazlarmış beni ne gülerim amaa :D
gitme şevkimide kırdılar :(

gcmn:
bende teoman konserine bilet kazandım, mail ve telefonla bilgilendirdiler, biletler de 1.5 saat içinde kargoyla ulaştı. bilet fotolarını imzamdaki konudan ulaşabilirsiniz....

¢яєαтσя:
güzelmiş ama sıkıldım bır yerden sonra :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git