Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Davetimle üye olun çekilişle 30 kişiye parfum göndereyim

<< < (7/8) > >>

hako65:
mailinizi gönderirseniz davet gönderebilirim. teşekkürler

burcu84:
bendee bendeee :D   ama tam parfüm olayını anlamadım nasıl olacak?

ibolya:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben mühendisim ve köylere çok gitmek zorunda kalıyorum taşkın afetlerde çözüm bulmak için. ama bize bağlı il ve köylere giderken yol bulmak çok zor çoğu yerde tabela vs. yok bu alet bana çok yardımcı olacak onun için kazanmak istedim. 

--- Alıntı sonu ---

bak şindik sen bööle dedin parfin marfin düşünmüyom artıkın, mesac atimmi saa özelden, maili mi atcez napcez, nasıl etcez, ta ş atcem de kolum mu yorulcek, senin hatrına üye oluyom ule  ;D

hako65:

--- Alıntı ---bak şindik sen bööle dedin parfin marfin düşünmüyom artıkın, mesac atimmi saa özelden, maili mi atcez napcez, nasıl etcez, ta ş atcem de kolum mu yorulcek, senin hatrına üye oluyom ule 
--- Alıntı sonu ---

ya varya çok iyisiniz gerçekten. Bazı arkadaşlar beni çok utandırdı özelden atılan mesajlarda çoğu ben parfum için değil size yardımcı olmak istiyom dediler. Bazıları Kafeden bile girip üye oldular demekki insanlık ölmemiş ben sulu gözüm bana yapmayın böle şeyler yaw

LeadRi61:
Diğer arkadaşlarda yarım etse sana hemen biter.. 60 kişi olunca kesin kazancanmı?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git