0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazanınca kimlik fotokopisi istiyormuş.sakatlık çıkar mı arkadaşlarkoskoca elektroworldden sakatlık çıkacağını hiç zannetmiyorum aksine daha güzel olmuş fake hesaplardan kimse alamayacak
kazanınca kimlik fotokopisi istiyormuş.sakatlık çıkar mı arkadaşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazanınca kimlik fotokopisi istiyormuş.sakatlık çıkar mı arkadaşlarkoskoca elektroworldden sakatlık çıkacağını hiç zannetmiyorum aksine daha güzel olmuş fake hesaplardan kimse alamayacak Bundan dolayı ben karıştırdım sandım...Ama başka konu da açılmış zaten Electro Worldle ilgili.Teşekkürler...
şimdi çıkmaz ilerde çıkar ben böyle yarışmalara hiç katılmadım sonradan acısı çıkar bunların böyle yarışmalara katılmayın derim bu benim görüşüm tabi herkes kendi bilir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazanınca kimlik fotokopisi istiyormuş.sakatlık çıkar mı arkadaşlarkoskoca elektroworldden sakatlık çıkacağını hiç zannetmiyorum aksine daha güzel olmuş fake hesaplardan kimse alamayacak Fake ad-soyadla yarısmaya katılan olmaz zaten..
işe yarar bişey mi bu önlük?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinişe yarar bişey mi bu önlük?yahu mutfak önlüğü işte ) en çok yarasa ne olur yemek yaparken üzerine bişey sıçramaz