Diğer > Serbest Kürsü

Kar Yağıyor Her Yer Bembeyaz

<< < (26/50) > >>

biolog:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBizim mahalleyi de haber yapmışlar

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---

Kar yiyen sen misin ? ;D

Dolar $$ o zaman 1.225 tl imiş..Keşke alsaydık biraz. :D

balca:
Martta Ankara ya kar yagmıstı...mudur sagolsun yok ygs ye az kaldı yok oyle yok boyle dedı durdu bızı işe getırttı ama kımse yok dershanede...neyse kar bastırdı...Polatlı ıle Ankara arasında 5-6 derece oynar...dönemedım eve...boyle kucuk bır oda var dershanede...3 ogretmen kaldık orda...ufo,bı suru ıvır zıvır ve cay...:) annemler cok korkmustu bastan  ama daha sonra benım gulmemden bısey demedıler...kat kat gıyıp sabaha kadar oturmustuk...iş yerınde kalan kişi olarak guınessa fılan gırmem lazım :D sımdı de dısarısı fena ama flashı calısmadı makınenın

Smile:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBizim mahalleyi de haber yapmışlar

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---

Kar yiyen sen misin ? ;D

Dolar $$ o zaman 1.225 tl imiş..Keşke alsaydık biraz. :D

--- Alıntı sonu ---
çok güzel görünüyordu tutamadım kendimi :D :D

biolog:

papatya89:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu sefer bende çok özlemişim kar yağmasını çok mutlu oldum ama kızılayda fotoğraf çekiyorum diye biraz garipsendim  :-\

--- Alıntı sonu ---

:D :D :D :D
aman nolcak be buna mı uzuluyosun bende keske benı ceken olsa dıodum yarn benı karda cek :P

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git