Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu
Yoklama Defterimiz.
devrim1986:
**Biricik kankam özelist bir gecede senin ne kadar da umut dolu olduğunu görüyorum..mutluluğunda var olmak..mutluğunda hissettiklerini özümsemek güzel..farklılık getirdin foruma..çok iyisin..hep kal o güzel halinle..teşekkür ederim..iyi geceler..::)
**Diğer bir yandan diğer kankam Emre..Seni çok özledim..bugün sürpriz yaptın bana..çok mutlu ettin kankanı..inş. kazasız belasız döndüğünde eski günlerdeki gibi olacağız..forum seni çok aradı dön artık dön..::)
Masallardaki bir gecenin etkisinde kapanış perdesi aşağıya doğru inerken herkese "hayırlı sahurlar" diliyorum.. :):)
akeldan:
bu gece uykum yok sahura kadar takılırım buralarda heralde :D
devrim1986:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbu gece uykum yok sahura kadar takılırım buralarda heralde :D
--- Alıntı sonu ---
ben bir yandan mutfak bir yandan kendi odam arasında gel git yapıyorum..iyi mi ?. uyku desen daha haber gelmedi..gece ne hoş..uyuma takıl.. :D :D
akeldan:
okul açılana kadar zaten nette takılmanın artık suyunu çıkardım..açılınca nasılsa ders ders vakit bulamam :D
yazın 3 ten önce uyumam ki zati :)
devrim1986:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinokul açılana kadar zaten nette takılmanın artık suyunu çıkardım..açılınca nasılsa ders ders vakit bulamam :D
yazın 3 ten önce uyumam ki zati :)
--- Alıntı sonu ---
sen iç anadolu bölgesinde mi ikametgat ediyorsun?.çok da alışkınlık haline getirme interneti..kimilerinin gecesi gündüzü olmuş..elbette bu sıcak aylarda internetsiz olmaz.. :):)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git