0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tekmile dulkadir kazanmıs bi de
3-4 tane isim var her kazanan listesinde isimlerini görüyorum. hayatlarını internetten hediye kazanmaya adamışlar heralde. nereye katılsam hepsinde onlar mutlaka bişe kazanıyorlar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3-4 tane isim var her kazanan listesinde isimlerini görüyorum. hayatlarını internetten hediye kazanmaya adamışlar heralde. nereye katılsam hepsinde onlar mutlaka bişe kazanıyorlar.bu tur yarısmalar çekiliş yada belli sayıdaki sıraya denk gelme oldugu için sans ile ilgili o nedenle bu tur yarısmalarda birçok kez kazananlara birşey diyemem ben ki benimde kazanmıslığım vardır yanlış bir değerlendirme olmuş bence bu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3-4 tane isim var her kazanan listesinde isimlerini görüyorum. hayatlarını internetten hediye kazanmaya adamışlar heralde. nereye katılsam hepsinde onlar mutlaka bişe kazanıyorlar.bu tur yarısmalar çekiliş yada belli sayıdaki sıraya denk gelme oldugu için sans ile ilgili o nedenle bu tur yarısmalarda birçok kez kazananlara birşey diyemem ben ki benimde kazanmıslığım vardır yanlış bir değerlendirme olmuş bence buyok kötü anlamda demedim. tam doğru anlatamadım galiba. isimlerini tüm kazananlarda görüyorum sadece şans olanlarda değil de ilk bilen en çok beğenilen yorum v.s. de de görüyorum. helal olsun yani. sonuçta o kadar takip etmek de bi emek. ben çok tebrik ediyorum asla kötü amaçla söylemedim.
bende fikrimi soylemek istiyorum leydi 70 tane yarışma yapsın yinede kazanamıyacağım