Biten Kampanyalar > Kazananlar
haylazbenli | Kazandıklarım
erteb:
Ben de 18.30 gibi msj attım. Tost makinesi kazandım ;D 19.45 te hem eşimin telefondan hem kendimden attım, birşey çıkmadı :( Sanırım daha az yoğun olabilecek saatleri seçmek gerekiyor. En az 7,5 ytl yünlere vereceksiniz, posta ücreti, sms ücreti... çok karlı değil. Tabi tencere seti, ürün seti gibi hediyeler çıkarsa o zaman başka ;)
gamzemehmet:
çok mantıklı bir yarışma gibi gelmedi bana .Uğraştım ama bir türlü bir şey kazanamadım.Sadece iki defa100 kontör kazandım.Onuda yün parası daha pahalıya mal olacağı için göndermeyi düşünmüyorum.
moonlight1907:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinçok mantıklı bir yarışma gibi gelmedi bana .Uğraştım ama bir türlü bir şey kazanamadım.Sadece iki defa100 kontör kazandım.Onuda yün parası daha pahalıya mal olacağı için göndermeyi düşünmüyorum.
--- Alıntı sonu ---
neolcak canım alırsın yünleri örersin güzelce bişeyler kendine ;D ben aveacı olduğum için katılamıyorum bu yarışmaya kazananları tebrik ederim :)
ikbalelif:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinçok mantıklı bir yarışma gibi gelmedi bana .Uğraştım ama bir türlü bir şey kazanamadım.Sadece iki defa100 kontör kazandım.Onuda yün parası daha pahalıya mal olacağı için göndermeyi düşünmüyorum.
--- Alıntı sonu ---
neolcak canım alırsın yünleri örersin güzelce bişeyler kendine ;D ben aveacı olduğum için katılamıyorum bu yarışmaya kazananları tebrik ederim :)
--- Alıntı sonu ---
bu kampanya pek inandırıcı gelmedi bana..hem hediye veriyo hemde ürün alıyosun...inandırıcı degil bence bunlar hediye dagıtıyoruz adı altında para kazanıyolar...
haylazbenli:
9 Adet Kontör
2 Adet Tost Makinesi
1 Adet Çaydanlıklı Su Isıtıcısı
1 Blender
1 Adet Ekmek Kızarma makinesi kazandım
hediyelerim geldi her saat başı gönderen ilk kişilere veriyorlardı ama şimdi ise çekiliş yapıyorlar Benim saatit tam onların saatine uygundu ondan turturdum
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git