Kampanyalar > Biten Kampanyalar
1 büyük 10 bin küçük hediye 14.şubat son
hako65:
yaw bi MDD yazdım bi TRc yazdım bi küçük harfle girdim büyük harfle denedim 10 kontor uçtu:)
Beyondparadise:
mbb yazıp yolladım geri dönüş mesajı gelmedi
nil1299:
ya bende dun ılk gorunce web yazılıydı oyle gonderdım sonra sızın yazdıklarınızı okumusdum tekrar baktım mbb yaptım gonderdım hatta sonrada kendıme epeyce guldum ben nasıl mbb yı web gordum de yazdım dıyee ;D ;D ;D hay allah genede dogru gormusum tuhaf olan onlar ıyıde ne oyle sacma sapan bı oyle bı boyle bıde trc cıkdı basımızaa aa tamam artık yollamam 2 kurusluk hedıye ıcın kac kere msj atcaz ben daha atmam kabul ederlerse etsınler ::) ::) buarada gerı donus msj banada gelmedı zaten gelseydıde onada kontor duserdii
pan167:
arkadaşlar bugün danışma merkezinden beni aradılar. 3 farklı kod yanlışlığı nedeniyle yöneticilerle görüşmek istemişler. fakat haftasonu nedeniyle kimseye ulaşamammışlar. Konu pazartesi günü görüşülecekmiş. Durumu düzelteceklermiş. Yetkili kişi bana şimdiden mesaj göndermemem gerektiğini pazartesi günü konu aydınlığa kavuşunca beni arayıp kesin kodu bildireceklerini söyledi. Pazartesi günü ararlarsa size de haber veririm :D
NOT: Ben de MBB ve TRC koduyla gönderdim.
olcayy:
şimdi de FCB yazın diyor ??? ??? ???
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git