Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Sevgilime Sürpriz

<< < (19/22) > >>

emk87:
tesekkurler yolluyorum bende

yesim016:
üzgünüm arkadaşlar ilk 300 sanırım çoktan dolmuş öncekilerden daha az sürede yapmama ragmen 700 lerde çıkıyorum
ama ben hem eşim hem kendim adına doldurmuştum fazla gelirse paylaşıırım 42,56,73 ...gibi bir çok kez ilk 300 e girmiştim

emk87:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinüzgünüm arkadaşlar ilk 300 sanırım çoktan dolmuş öncekilerden daha az sürede yapmama ragmen 700 lerde çıkıyorum
ama ben hem eşim hem kendim adına doldurmuştum fazla gelirse paylaşıırım 42,56,73 ...gibi bir çok kez ilk 300 e girmiştim

--- Alıntı sonu ---
ugrastıgın için tesekkurler yinede :)

BELİNDA:
teşekkürler kısmet değilmiş

paype:
300 doldu diye bşey yok arkadaşlar nasıl bir mantık bu. hızlı yapanlar öndekini geriye iterler. uygunsa ilk 300 ekalırsın. oyunu ilk defa oynayan her zaman 1. mi olacak bu bahsettiğiniz mantıkla. çoksaçma. 2.40 saniye de yaptım 256 sıradayım ben. benden hızlı olan olursa ben gerilere düşerim bu böyledir. yarın son günmüş ayrıca adına yarışmamı isteyen varsa elimden geleni yaparım. sadece biletleri kazansam da gidemeyeceğimi bildiğim için böyle bir teklif de bulundum yanlış anlaşılmasın. sadece teklif.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git