0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu 1 saat içinde aranmaya başlarsınız 0507 li numara hazırlıklı olun az önce 0507 li bi numara aradı açamadım sonra ben aradım arkadaş numarasını değiştirmiş ya şansa bak bende hiç şans yok bu hafta aranan olmazsa yazık olur yaa biz 2 de 2 yaptık düzeni bozmayın lütfen sizi aramazlarsa ben numarayı verim siz ararsınız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu 1 saat içinde aranmaya başlarsınız 0507 li numara hazırlıklı olun az önce 0507 li bi numara aradı açamadım sonra ben aradım arkadaş numarasını değiştirmiş ya şansa bak bende hiç şans yok
bu 1 saat içinde aranmaya başlarsınız 0507 li numara hazırlıklı olun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu 1 saat içinde aranmaya başlarsınız 0507 li numara hazırlıklı olun az önce 0507 li bi numara aradı açamadım sonra ben aradım arkadaş numarasını değiştirmiş ya şansa bak bende hiç şans yok bu hafta aranan olmazsa yazık olur yaa biz 2 de 2 yaptık düzeni bozmayın lütfen sizi aramazlarsa ben numarayı verim siz ararsınız erdem bey bi yardımcı olsanız biz ailecek sizi sürekli izliyoruz
burdanda anlıyoruzki senden asla mehmet ali erbil olmaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu 1 saat içinde aranmaya başlarsınız 0507 li numara hazırlıklı olun az önce 0507 li bi numara aradı açamadım sonra ben aradım arkadaş numarasını değiştirmiş ya şansa bak bende hiç şans yok nasıl heyecanlanmışsındır
benim mavi çekim çekim gelmedi benim gibi gelmeyen varmı??Firmayı arasam mı?