sonuçlar nolduki
bugun ararlar ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun ararlar ..
açıklasınlar artık ya heyecandan gidecem yakında
ozgunatalay ;
Sular yükselince balıklar karıncaları yer, sular çekilince de karıncalar balıkları.
Bu hafta umarım senın adına sular çekilmiştir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun ararlar ..
bana reklam e-maili geldi az evvel..Özgünle son çıtlarınızı yazın bitti bitecek yarışmamız..![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun ararlar ..
bana reklam e-maili geldi az evvel..Özgünle son çıtlarınızı yazın bitti bitecek yarışmamız..![]()
hahahaDevrim, üretkenliğim okulda bile böyle değilken en verimli halimi krispide gösterdim ama ne yazık ki fikirlerimin de sona yaklaştığı bir süreçten geçiyorum, şansım yine iyi gitti ki, bu hafta sona eriyor yarışma
eskisi kadar olmasa da yazmaya devam edicem tabii ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun ararlar ..
hahahaDevrim, üretkenliğim okulda bile böyle değilken en verimli halimi krispide gösterdim ama ne yazık ki fikirlerimin de sona yaklaştığı bir süreçten geçiyorum, şansım yine iyi gitti ki, bu hafta sona eriyor yarışma
eskisi kadar olmasa da yazmaya devam edicem tabii ki
ya bakma sen kaliteli çıtların çok sayıda..hani sitede bir admin kadar aktifsin de..bende biliyorsun sana arkadaşlık ettim gecenin bir kaçında..nefeslerini tasarruflu kullan..![]()