hediye hariba bişi arkadaşalr oyun başlamadan bana gelmişti
hala bitiremedim sandıgın içindekileri
resmini merak edenler tıklıyabilir
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
ya en çok sevdiğim bisküvi eti tutkudur. kazanmayı çok istiyorum.ya ayselcim bu barkoddan elinde varsa bana 1 tane yazarmısın?
eti tutkunun ürün barkodumu?
hediye hariba bişi arkadaşalr oyun başlamadan bana gelmişti
hala bitiremedim sandıgın içindekileri
resmini merak edenler tıklıyabilir
Kayit olun veya giris yapin
ya en çok sevdiğim bisküvi eti tutkudur. kazanmayı çok istiyorum.ya ayselcim bu barkoddan elinde varsa bana 1 tane yazarmısın?
eti tutkunun ürün barkodumu?
evet cnm en sonda istiyoda elimde şimdi yok.
özelden gönderebilirsen çoook sevinirm.
ay cnm çok saolll. afiyet olsun .benim yerime de ye.ben de çok yiyorum bunu da bilseydim paketlerini atmazdım :/
ay cnm çok saolll. afiyet olsun .benim yerime de ye.ben de çok yiyorum bunu da bilseydim paketlerini atmazdım :/
epey şeker oranı yüksek zor yiyorum ben
15gündür bitiremedim hala bir sandık tutkuyu yarısınıda dagıttım üstelik

çok saolasın cnm. afiyet olsun tekrar...harika bir taddır o ya. bayılıyorum ben
yapamadım ne zor oyunmuş hakkımda bitti
oyunu bitirdim şifreyi girdikten sonra devam ediyor oyun sonra 90 saniye devam ediyor ve bitiyor 35000 puandan fazla yapmak imkansız gibi, şapkayı takıp tutku fırlatırsanız +20 puan veriyor her öldürdüğünüz zombi için, ben şapka sönmeden max 4 zombi öldürüyorum tutku kurabiyesini yiyince canınız azsa onu dolduruyor ve tüm zombiler ölüyor yanlız puan vermiyor şifre girmeden 2. etaba devam edilmiyor bu arada aldığınız herbüyük tutku paketide 600 ile 650 puan kazandırıyor yaklaşık
ohoooo çok zor haftalardır bunumu diyolarmış yok herkese kazandırcaz eti tutku dolu sandık diye hemen hakkın bitiyor oynamak için git bide sürekli eti tutku al zaten oyunu kazanana kadar 1 sandık dolusu eti tutku alırsn
benim blogumda da 1 kişiye çekilişle vereceğiz tutku sandıgını
blogumda kampanyayı hazırlıyorum şuan
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin