Gönderen Konu: Smarty  (Okunma sayısı 63570 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Ynt: Smarty
« Yanıtla #150 : 20 Kasım 2010, 16:42:04 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
smartynin fotosunu cek cek sıkıldım :P :P

ne artist bişi bu smarti bıkmadı çekilmekten  :D

hakkaten ya artık form cıksın tipcan :D :D :D

Çevrimdışı gülirana

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #151 : 20 Kasım 2010, 16:51:57 »
smartynin foto albümünü yaptım nerdeyse ama yinede yok ya... :'(

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #152 : 20 Kasım 2010, 16:52:44 »
form çıktı ama gönder  tuşu çalışmıyor :(
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı daphne76

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #153 : 20 Kasım 2010, 17:44:07 »
Bugün kimseye çıkmadı henüz sanırım...Denemeye devam:)))

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #154 : 20 Kasım 2010, 17:45:08 »
iki defa form çıktı, ikisinde de gönder tuşu çalışmadı  :-\
tarayıcı etkiliyor mu?
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #155 : 20 Kasım 2010, 17:53:56 »
bugün smarty hediye vermeyi unuttu ;D

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #156 : 20 Kasım 2010, 18:01:28 »
böle şey olurmu bu beni ilgilendirmeki 100 kez tıkladıktan sonra bi form çıkıyorsa demekki kazanmışımdır sürekli her an herkeze çıkan birşey değil bu...saatlerce uğraştıktan sonra çıkıyorsa ve kabule tmezlerse bu bir kandırmaca olur ve hakk...ımı ararım. bi sorun varsa gidersinler...bu beni ilgilendirmez yarışma yapılmadan önce sorunları giderilmiş olmalı yada çıkabilecek sorunlara karşı önceden tedbir almak gerekir buda bir yöneticin görevidir .. bu facedeki yönetecinin yapmadı gereken planalama idi bunları planlasaydı zaten hazırlıklı olur ve şu an bu sorunlara karşı cevap yazardı.. (iş organizasyonu eğitimi) smarty büyük bir firmanın oyunu ise iş organizasyonu eğitimi almış kişiler bunun başında durmalı yani form çıkanlar kazanmıştır bu kadar basit tabi bunu kanıtlamak gerek yok vermeyiz derlerse çözüm çok basit pzt nnotere gidip ihbarname çektirmek 1 hafta içinde dönüş olmazsa ihbarnameyle beraber adliyeye başvurmak :)) emin olun 1 kulaklıktan yada mp3 den fazlasına sahip olursunuz :D av.yasemin yildiz

buda nedir böyle avukatlarda böyle şeylerle uğraşıyorsa pes derim artık ;D bir oyun için kadının dediklerine bak ;D ;D ;D

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #157 : 20 Kasım 2010, 18:04:30 »
Kısaca blöf...
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı aladar

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #158 : 20 Kasım 2010, 18:06:36 »
böle şey olurmu bu beni ilgilendirmeki 100 kez tıkladıktan sonra bi form çıkıyorsa demekki kazanmışımdır sürekli her an herkeze çıkan birşey değil bu...saatlerce uğraştıktan sonra çıkıyorsa ve kabule tmezlerse bu bir kandırmaca olur ve hakk...ımı ararım. bi sorun varsa gidersinler...bu beni ilgilendirmez yarışma yapılmadan önce sorunları giderilmiş olmalı yada çıkabilecek sorunlara karşı önceden tedbir almak gerekir buda bir yöneticin görevidir .. bu facedeki yönetecinin yapmadı gereken planalama idi bunları planlasaydı zaten hazırlıklı olur ve şu an bu sorunlara karşı cevap yazardı.. (iş organizasyonu eğitimi) smarty büyük bir firmanın oyunu ise iş organizasyonu eğitimi almış kişiler bunun başında durmalı yani form çıkanlar kazanmıştır bu kadar basit tabi bunu kanıtlamak gerek yok vermeyiz derlerse çözüm çok basit pzt nnotere gidip ihbarname çektirmek 1 hafta içinde dönüş olmazsa ihbarnameyle beraber adliyeye başvurmak :)) emin olun 1 kulaklıktan yada mp3 den fazlasına sahip olursunuz :D av.yasemin yildiz

buda nedir böyle avukatlarda böyle şeylerle uğraşıyorsa pes derim artık ;D bir oyun için kadının dediklerine bak ;D ;D ;D
Ben orada hemen altına cevabını verdm

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #159 : 20 Kasım 2010, 18:37:55 »
Allah o bayanı alacak adama sabır versin.. :D :D :D
Beş dakikada değişir bütün işler.