Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

sizi muzipçe güldüren anılarınız...

<< < (2/3) > >>

ysr86:
ee hoca gördümü kopyaları ne oldu sonra anlat hele :)

asi demir:
allahım yarabbim :D :D

ibolya:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinee hoca gördümü kopyaları ne oldu sonra anlat hele :)

--- Alıntı sonu ---

yok yasir görmedi, ya din öğretmeni azcık gıcık bi adamdı,. hani sıfırcı öğretmenler olur ya öyle bişiy, bi yakalasaydı kesin disipline gönderirdi, biz bööle dakikalarca tahtada titredik, arkadaş bana arkadan çimdik atıyo manyak senin yüzünden disipline gidcez ben anneme babama ne dicem diye, ben de ne bilim ben yaaa unutmuşum diom, bi yandan yakalanma korkusu bi yandan arkaadaştan yediğim çimdikler, neyse efem sonra zil çaldı öğretmen yerinden kalktı herkesin kağıdını topladı, tahtadakiler yerlerine geçebilir dedi, biz koşa koşa sıramıza oturduk, böle acele acele sıradaki kopyaları sildik, çok şükür yakalanmadık, hem yakalansaydım bi kere hoş bi hatıra olarak değil kabusum olarak kalırdı  ;D

a1ONEboy:
benim hiç kopya hatıram yok çok profesyonelimdir hiç yakalammam ondanmıdır acaba  8) 8) ::)

ibolya:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim hiç kopya hatıram yok çok profesyonelimdir hiç yakalammam ondanmıdır acaba  8) 8) ::)

--- Alıntı sonu ---

e bende yakalanmadımki zaten  ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git