arkadaşlar sitenin fazlasıyla acemisi olarak numune istemi konusunda yardımınıza ihtiyaç duyuyorum.ne yazarsam yazayım kendimce çok basit bir talep olduğu için göndermekten vazgeçiyorum.örnek numune talebi cümleniz var mı acaba? kendime güvenim yerine gelsin diye 
Ürünlerinizi tv reklamlarında ve internet sitelerindeki reklamlarda çok gördüm ve ilgimi çekti. Ben denemeden ürün alma taraftarı değilim ve paramın boşa gitmesini istemiyorum açıkçası. Bu yüzden sizden deneme amaçlı ürün göndermenizi rica ediyorum. Eğer memnun kalırsam kendim sürekli kullanacağım ve çevremdeki herkese ürününüzün kalitesini anlatacağım. Talebimi geri çevirmezseniz sevinirim.. İyi çalışmalar.
Bunu yazıp gönderebilirsin
arkadaşlar sitenin fazlasıyla acemisi olarak numune istemi konusunda yardımınıza ihtiyaç duyuyorum.ne yazarsam yazayım kendimce çok basit bir talep olduğu için göndermekten vazgeçiyorum.örnek numune talebi cümleniz var mı acaba? kendime güvenim yerine gelsin diye 
İlla ki cafcaflı kelimelere gerek yok sadece numune istiyorum merak ettim deyin göndermeleri lazım.Vermiyeceklerse de destan yazsan nafile
Hangimiz beleşçi değilizki
hepinize teşekkürler

cesaret edip isteyebilirsem sadece numune istiyorum diyim bariii

ben olsam kendime numune göndermem bu arada
bende istedim.vividenti çok severim ya...
Ben ıstedım 1 ay olucak ne urun geldı ne cevap