yarın arkadaşım şimdi yapman fayda etmez yarını bekle geçen 09:00 açılmıştı öyle hatırlıyorum
yarın açılacakta ben kaydımı yaptırdım biraz önce kayıt alındı dedi. müşteri hizmetlerini aradım kartınızda %100 indiriminiz var dedi 9-19 kasım arası alabilirsiniz dedi.
Anam bitmiş sandım da ne çabuk dedim.
yarın arkadaşım şimdi yapman fayda etmez yarını bekle geçen 09:00 açılmıştı öyle hatırlıyorum
yarın açılacakta ben kaydımı yaptırdım biraz önce kayıt alındı dedi. müşteri hizmetlerini aradım kartınızda %100 indiriminiz var dedi 9-19 kasım arası alabilirsiniz dedi.
ee biz niye bekliyoruz o zaman :S
kafam karıştı
ee biz niye bekliyoruz o zaman :S
kafam karıştı
kafanız karışmasın yarın açılacak ve 200 kişiye bedava verecekler.
uf ya yarın ben okulda olacağım.anneme öğrettim bakalım becerebilecek mi
Arkadaşlar ben ilk kez katılacağım önceden kayıt felan gerekiyormu??? Yoksa kampanya başladığın kart nosu yeterlimi??
Arkadaşlar ben ilk kez katılacağım önceden kayıt felan gerekiyormu??? Yoksa kampanya başladığın kart nosu yeterlimi?? 
kart nosunu kampanya başladığında yazıyosun sadce,bukdr
kartınızın kayıtlı olması gerekiyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin buradan kayıt edebilirsiniz.
Ya bu money club kartı nereden almamız gerekiyor bi bende yok bu karttan heralde