Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Anketle.Com Sonuçları
peja:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbenimde geldi zeytinlerim.. çok küçük bekliyodum ama gelenler gerçekten iyi 3kutu 250gr zeytin,, 1kavanoz acı biberli yeşil zeytin,, 1kavanozda yeşil zeytin ezmesi,, zeytinyağı 250ml lezzetlide denedim hemen :D
--- Alıntı sonu ---
Afiyet olsun yeşil kırmızı biberli zeytini bende cok severim :-[ :P ::)...Bu arada anketlerin suyunu cıkardılar hep bir secenekli anketler... :) :-\
ysr86:
Kayit olun veya giris yapinbenimde geldi zeytinlerim.. çok küçük bekliyodum ama gelenler gerçekten iyi 3kutu 250gr zeytin,, 1kavanoz acı biberli yeşil zeytin,, 1kavanozda yeşil zeytin ezmesi,, zeytinyağı 250ml lezzetlide denedim hemen :D
--- Alıntı sonu ---
Madem reklam yapıyosun hediyenide adam akıllı yollayacaksın değilmi ;) bingonun yaptığı gibi yapmıyacaksın!
peja:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
--- Alıntı sonu ---
Madem reklam yapıyosun hediyenide adam akıllı yollayacaksın değilmi ;) bingonun yaptığı gibi yapmıyacaksın!
--- Alıntı sonu ---
Acaba bingonun mu yoksa secen dedikleri hatundamı(sinem kobal) suç bulmak gerekir :) ::)
gamzemehmet:
ECE ZEYTİN HEDİYE PAKETİ
Kayit olun veya giris yapin
Kayit olun veya giris yapin
meltem2780:
kazan arkadaşlara tebrikler afiyet olsun
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa