tek tavsiyem şu olur Esmanur sakın Aristonun hiç bir malını alma. Benim buzdolabım ve çamaşır makinam Ariston hergün illallah diyorum kaç kez servis geldi Hiç memnun değilim ,kullanan diğer arkadaşlarımda memnun değil ..
Ama bulaşık makinam Beko 2 programlı daha tık demedi..
canım ben Arçelik kullanıyorum ve çokda memnunum sana tek tavsiyem çok proğramlı alma en iyisi 2 yada 3 proğramlı olanlar. o plastik meselesine gelince deterjan konulan kısmı diyorsun sanırım benim o bölüm çelik değil ve koku falanda yapmıyor. Hem müşteri hizmeti olarak Arçelik 1 numara iyi yıkamıyor bu diyorum atlıyıp geliyolar deterjan tam erimemiş haznesinde kalıntı var diyorum atlayıp geliyolar yakında makinam sizi özledi dicem bakalım geliyolar mı

2 programlılarda tuz ayarı çabuk bozuluyor ve ayarlanması servis için basit ancak sizin için biraz zor oluyor.Buğulu bulaşıklarla uğraşabilirsin bu yüzden..
Ben 6 yıldır Arçelik kullanıyorum 5 programlı alt kısmı çelik.Çok memnunum.
canım ben Arçelik kullanıyorum ve çokda memnunum sana tek tavsiyem çok proğramlı alma en iyisi 2 yada 3 proğramlı olanlar. o plastik meselesine gelince deterjan konulan kısmı diyorsun sanırım benim o bölüm çelik değil ve koku falanda yapmıyor. Hem müşteri hizmeti olarak Arçelik 1 numara iyi yıkamıyor bu diyorum atlıyıp geliyolar deterjan tam erimemiş haznesinde kalıntı var diyorum atlayıp geliyolar yakında makinam sizi özledi dicem bakalım geliyolar mı

2 programlılarda tuz ayarı çabuk bozuluyor ve ayarlanması servis için basit ancak sizin için biraz zor oluyor.Buğulu bulaşıklarla uğraşabilirsin bu yüzden..
Valla Diazem bana makinamı eniştem düğün hediyesi olarak almıştı 2,5 yıllık evliyim yani makinamda o yaşta hiç bir problem olmadı bu zamana kadar tuz ayarında ..
şans işi biraz ama kesinlikle aristondan alma derim benim makinem daha ilk çalıştırmamda bozuldu neymiiş motoru yanmış tanıdıklarımda var aristondan şikayetçi en iyisi bosh ve electrolux derim ben
bulaşık makınam arcelik buzdolabım ariston ikisindende memnunum , bulaşık makınam 8 yıl oldu 3 program ,sadece çok deterjan koymaktan kaynaklann deterjan kalıntıları oluyordu , bir de klorak da koyuyordum deterjanın yanında

temiz olsun diye . klorakı kestim deterjanı azalttım sorun çözüldü
esmacım bende beko kullanıyorum ama kesinlikle tavsiye etmiyorum hiç güzel yıkamıyor
ama diger arkadasların dedigi gibi cok programlı almana gerek yok genelde hep aynı programda yıkanıyor
Ben 6 yıldır Arçelik kullanıyorum 5 programlı alt kısmı çelik.Çok memnunum.
bende makine alıcam ve arçelik 5 programlı istiyorum.3 kişiyiz az bulaşık yıkama özelliği olmalı.ama bende konu açmıştım arçelik önerenler vardı.bende arçelikte karar kıldım.
fikirleriniz için çok teşekkür ederim.

herbirinizin önerisi benim için çok değerli.

firmanın ürünü tavsiye etmesi satışı için gerekli ama ürünle ilğili en iyi bilğiye kullanıcı sahiptir.