Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

sizce bu sene hangi takım şampiyon olur?

<< < (8/16) > >>

omeremre87:
:)  tarafsız davran :P

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin:)  tarafsız davran :P

--- Alıntı sonu ---
senden tarafsız olduğum kesin ankete bakılırsa ayriyetten gerçekten diğeri daha güzel senin yazdığın bence saçma ;)

omeremre87:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin:)  tarafsız davran :P

--- Alıntı sonu ---
senden tarafsız olduğum kesin ankete bakılırsa ayriyetten gerçekten diğeri daha güzel senin yazdığın bence saçma ;)

--- Alıntı sonu ---
benim yazdıklarıma sacma diyemessin farklı düşüncen olabilir saygı duyarım tabi sende saygı duyarsan

adavapuru:
ya tartışma olacak yine sil anketi bence bu konular hassa konular siyaset futbol falan :)

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin:)  tarafsız davran :P

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
benim yazdıklarıma sacma diyemessin farklı düşüncen olabilir saygı duyarım tabi sende saygı duyarsan

--- Alıntı sonu ---
ben sen yazdın diye saçma demedim içeriği saçma bikere 69 da farka gidecem diyorsa öndedir ve zidane çıktıktan sonra gol olduğuna göre santrayı kimse yapamayacak oyun nasıl başlayacak ??? Ben bunları düşünerek saçma dedim senle alakası falan yok

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git